No i mamy zdalne nauczanie przynajmniej do końca lutego 2022 r… Jeśli chcecie popołudniami odciągnąć dzieci od komputerów, a jednocześnie pracować zdalnie i wziąć udział w warsztatach kulinarnych z Bezglutenową Mamą, wpadajcie do pensjonatu Moje Tatry w Białym Dunajcu. Na prośbę gości i gospodyni pensjonatu, wpadnę tam w dodatkowych terminach i poprowadzę bezglutenowe warsztaty kulinarne. „Przerobimy” przepisy z mojej bezglutenowej książki kucharskiej i wszystkie inne dania, które chcecie poznać.
Gdy tylko rząd, w związku z pandemią Covid-19, ogłosił zdalne nauczanie do końca lutego 2022 r., gospodyni 100% bezglutenowego pensjonatu Moje Tatry otrzymała sporo rezerwacji na kilkudniowe i tygodniowe pobyty. Wielu rodziców może zdalnie pracować, a w pensjonacie jest świetny Internet. Poza tym rodzicom zależy, by popołudniami odciągnąć dzieci od komputerów i iść wspólnie na spacery, narty, sanki, na kulig. Jednocześnie chcieliby poznać tajniki wypieku domowych bułek bezglutenowych, pyz drożdżowych (pampuchów), pizzy, chlebów na zakwasie, drożdżach i mąkach jednorodnych. Dlatego na prośbę mojej przyjaciółki Eli, gospodyni Moich Tatr, wpadnę tam w dodatkowych terminach:
W tym czasie poprowadzę warsztaty kulinarne, spotkam się z dziećmi na wieczorkach z bajką „Po okruszku boli w brzuszku, czyli bezglutenowa Zosia w przedszkolu”, no a w wolnych chwilach pochodzę po moich ukochanych Tatrach.
Jeśli i Wy dacie rade pogodzić szkołę z pracą, a jednocześnie chcecie podszkolić się w diecie bezglutenowej i spędzić cudny czas w Tatrach zasypanych śniegiem, wpadajcie do najlepszego w Polsce pensjonatu dla osób z celiakią.
KOMENTARZE