28/03/2017
28/03/2017
Na warsztatach „Bezglutenowa Wielkanoc” w Lesznie uczestnicy poznali najważniejsze potrawy wielkanocne, które łatwo można przygotować w wersji bezglutenowej. Oto siedem przepisów, które warto poznać przed bezglutenową Wielkanocą. Zachęcam, abyście na tej bazie przygotowali tradycyjne, smaczne, kolorowe, zdrowe i bezglutenowe potrawy na świąteczny stół.
Na warsztatach przygotowaliśmy:
(*) Babeczki powstały na bazie przepisu na piernik wegański autorstwa Katarzyny Jankowskiej, autorki bloga i książek Mama Alergika Gotuje. Na warsztatach książka była nagrodą w jednym z konkursów.
Relację z warsztatów „Bezglutenowa Wielkanoc” i galerię zdjęć znajdziesz KLIKNIJ TUTAJ
Film z warsztatów Bezglutenowa Wielkanoc w Lesznie znajdziesz KLIKNIJ TUTAJ
Zapisz się
KOMENTARZE