Blog

Bezglutenowe chaczapuri na warsztatach kulinarnych

07/01/2022

Bezglutenowe chaczapuri na warsztatach kulinarnych

07/01/2022

Drukuj
UDOSTĘPNIJ

Bezglutenowe warsztaty kulinarne odbywają się od kilku lat w kameralnym pensjonacie Moje Tatry w Białym Dunajcu. Na przełomie 2021 i 2022 r. zawitała tam kuchnia gruzińska, dlatego przepisy z Gruzji pokazywała gościom pracująca tam Nana. I ja tam byłam ;)

Podczas sylwestrowych warsztatów Nana pokazała nam przepis na bezglutenowe chaczapuri na mieszance Mix Bread marki Dr. Schär, zapiekane z serem typu bundz oraz z mielonym mięsem i grubo krojoną cebulą. Można powiedzieć, że to takie pizze z farszem w środku. Niebawem te przepisy pojawią się na moim blogu, ale powiem jedno: bezglutenowe chaczapuri są rewelacyjne! Na co dzień są serwowane gościom pensjonatu i bezglutenowej restauracji Moje Tatry, zaglądajcie tam koniecznie 😁

Jeszcze w tegoroczne ferie zimowe  odbędą się cykliczne, bezglutenowe warsztaty kulinarne dla rodzin wypoczywających w pensjonacie – z Bezglutenową Mamą. W programie zajęć znajdą się przepisy na mixach i na mąkach jednorodnych.  

Inne filmy z serii Mama gotuje

KOMENTARZE

Co nowego?

Instagram

Bądź na bieżąco

Newsletter

Zapisz się