07/01/2022
07/01/2022
Bezglutenowe warsztaty kulinarne odbywają się od kilku lat w kameralnym pensjonacie Moje Tatry w Białym Dunajcu. Na przełomie 2021 i 2022 r. zawitała tam kuchnia gruzińska, dlatego przepisy z Gruzji pokazywała gościom pracująca tam Nana. I ja tam byłam ;)
Podczas sylwestrowych warsztatów Nana pokazała nam przepis na bezglutenowe chaczapuri na mieszance Mix Bread marki Dr. Schär, zapiekane z serem typu bundz oraz z mielonym mięsem i grubo krojoną cebulą. Można powiedzieć, że to takie pizze z farszem w środku. Niebawem te przepisy pojawią się na moim blogu, ale powiem jedno: bezglutenowe chaczapuri są rewelacyjne! Na co dzień są serwowane gościom pensjonatu i bezglutenowej restauracji Moje Tatry, zaglądajcie tam koniecznie 😁
Jeszcze w tegoroczne ferie zimowe w Moich Tatrach odbędą się cykliczne, bezglutenowe warsztaty kulinarne dla rodzin wypoczywających w pensjonacie – z Bezglutenową Mamą. W programie zajęć znajdą się przepisy na mixach i na mąkach jednorodnych. O szczegóły pytajcie u gospodyni 100 % bezglutenowego pensjonatu Moje Tatry.
Zapisz się
KOMENTARZE