To absolutny hit! Nowy, świeży chleb bezglutenowy na owsiance jest tak podobny do pszennego, że łatwo je pomylić! Ma świetny naturalny skład i jest pyszny!
Producentem jest Balviten, polski i europejski lider na rynku pieczywa bezglutenowego.
Chleb bezglutenowy na owsiance nie zawiera popularnego zamiennika glutenu (hydroksypropylometylocelulozy), a mimo to jest elastyczny, miękki, wilgotny i przepyszny, nie wysycha też tak szybko, jak inne pieczywo bezglutenowe.
To chyba najlepszy chleb bezglutenowy Balvitenu, bez dwóch zdań! My z Zosią jesteśmy pod wrażeniem, nawet glutenowy Daniel podbiera nam kromki!
Poznajcie jego zalety!
Oto najważniejsze zalety świeżego chleba bezglutenowego na owsiance!
Mimo tak wielu zalet, chleb bezglutenowy na owsiance nie jest wolny od wad, niestety .... Znalazłam jedną.
Ten chleb bezglutenowy jest tak pyszny, jak pszenny, trudno je rozróżnić! Naprawdę warto go spróbować. My jesteśmy zachwyceni.
Wiem od wielu osób, że największym problemem po przejściu na dietę bezglutenową jest odmienny smak i struktura pieczywa bezglutenowego. Fakt: część chlebów bezglutenowych, dostępnych w marketach i dyskontach, ma specyficzny smak, bywają suche, łamliwe, kruszące się.
Nie oceniacie jednak na tej podstawie całego pieczywa bezglutenowego. Przykładem jest chleb bezglutenowy na owsiance z Balviten. Ten chleb bezglutenowy jest tak pyszny, jak pszenny, trudno je rozróżnić! Naprawdę warto go spróbować. My jesteśmy zachwyceni.
Piękny kształt i genialny smak nowego chleba bezglutenowego sprawiają, że jest idealny do koszyka wielkanocnego!
KOMENTARZE