Specjalistyczne kolonie z Bezglutenową Mamą 2019

Jeśli chcesz spędzić zimowe ferie bez glutenu wraz z przyjaciółmi lub z rodziną, która jest na diecie konwencjonalnej, zaproś ich na wspólny turnus do pensjonatu Moje Tatry koło Zakopanego. Będziecie mogli szusować po słowackich stokach, zobaczyć Morskie Oko zimą, przeżyć podhalański kulig i delektować się świetną kuchnią bezglutenową. Pensjonat organizuje w styczniu i lutym 2019 r. aż trzy turnusy zimowiska bez glutenu. W tym czasie w kuchni nie będzie w ogóle glutenu, ale twoi znajomi w ogóle tego nie odczują. Na dodatek za ferie bez glutenu nie poniosą żadnych dodatkowych opłat. Co ważne – pensjonat Moje Tatry również przez cały rok przyjmuje gości na diecie bezglutenowej i oferuje im bezpieczne oraz pyszne menu.

Wyłącznie kuchnia bezglutenowa

Szczegóły oferty zimowiska z dietą bezglutenową znajdziecie TUTAJ (terminy turnusów, dane kontaktowe, ceny).

Dla osób z celiakią i na diecie bezglutenowej najważniejsza jest informacja, że pensjonat Moje Tatry gwarantuje 100% kuchnię bez glutenu. Właścicielka sama ma celiakię i jest na ścisłej diecie bezglutenowej.  Dodatkową zaletą jest to, że personel w kuchni jest od wielu lat stały i bardzo dobrze zna zasady diety gluten-free. Dla gości i domowników gotują dwie siostry: Zosia i Teresa, które są Polkami z Ukrainy. A w magazynie pensjonatu znajdują się wyroby bezglutenowe najlepszych polskich i zagranicznych producentów. 

Świeże pieczywo bezglutenowe, bogate menu

Na zimowisku bez glutenu goście będą jeść wiele rarytasów. Na stołach pojawi się świeże pieczywo bezglutenowe (gotowe lub pieczone na miejscu), chleb i bułki bezglutenowe na zakwasie, specjały podhalańskiej kuchni (moskole bezglutenowe, kwaśnica), a także pieczone na miejscu ciasta bezglutenowe. 

Drukuj
Podziel się tym wpisem ze znajomymi!
    2018-10-24T21:16:48+00:0013 września 2018|

    Zostaw komentarz



    Specjalistyczne kolonie z Bezglutenową Mamą 2019