Lubiliście chlebki naan przed przejściem na dietę bezglutenową? Tęsknicie za nimi? Już nie musicie!
Oto przepis na bezglutenowe chlebki naan, podane na jesienny obiad, z rozgrzewającym sosem pomidorowym i soczystym kurczakiem... Pycha i niebo!
Autorką przepisu jest Magda, która wygrała jesienny konkurs firmy BEZGLUTEN, bo stworzyła baaardzo rozgrzewający obiad bezglutenowy. Właśnie chlebki naan są najważniejszym dodatkiem, a takie jeszcze ciepłe, prosto z patelni, znikają ze stołu w jednej sekundzie!
Takie przepisy bezglutenowe mogę testować jako jurorka! Bo nie wiem czy wiecie, ale zasiadałam w jury konkursowym 👩🏻🍳
To teraz zapraszam do kuchni, zróbmy ten obiad razem!
Pamiętaj, by użyć wyłącznie przypraw wolnych od glutenu i zanieczyszczeń krzyżowych glutenem
Ten rozgrzewający obiad bez glutenu podawaj z ciepłymi chlebkami naan, dla smaku możesz dodać odrobinę dobrej oliwy z oliwek. Smacznego i na zdrowie!
KOMENTARZE