Znudziły Wam się gotowane parówki bezglutenowe na śniadanie? Oto mój kolejny pomysł na parówki: drożdżowe ślimaczki z parówkami na śniadanie. Potrawa sprawdzi się nie tylko jako pierwszy posiłek, ale też jako przekąska, np. zamiast pizzy na spotkaniu z przyjaciółmi.
Danie wygląda efektownie i jest bardzo sycące, tym bardziej, gdy użyjecie parówek bezglutenowych o zawartości 100% mięsa (np. marki Zyguła Wędliny od Rodziny).
Wbrew pozorom nie jest to trudny przepis, po prostu wczytajcie się dokładnie w przepis na parówki bezglutenowe w ślimaczkach i z pewnością ocenicie, że podołacie temu zadaniu.
Zapraszam do kuchni, takie danie z pewnością docenią dzieci, które uwielbiają parówki.
Ten pomysł na bezglutenowe parówki jest jednym z wielu parówkowych przepisów na moim blogu, sprawdź i przetestuj je :)
Mam nadzieję, że moje parówkowe przepisy będą pysznym urozmaiceniem posiłków Waszych dzieci z celiakią, alergią na gluten, na diecie bezglutenowej ❤️
KOMENTARZE