Ręka do góry, kto ma ochotę smażyć schabowe i gotować rozgrzewającą kaszę gryczaną w temperaturze 35 stopni C. Nie widzę chętnych :). Na takie upały polecam leczo bezglutenowe z warzyw dostępnych na targu i w marketach. Pyszne na każdy posiłek, zdrowe i orzeźwiające dzięki kwaskowym pomidorom. To tania potrawa, która nie wymaga żadnych wyszukanych składników. Na profilu Bezglutenowej Mamy na Facebooku wpisaliście w komentarzach swoje propozycje, jak wzbogacić leczo bezglutenowe innymi dodatkami. A oto przepis na pyszne leczo bezglutenowe mojej Mamy – KLIKNIJ.
Ponieważ podaliście naprawdę dużo propozycji, odsyłam do dyskusji na profilu Bezglutenowej Mamy na Facebooku (kliknij w zdjęcie):
Co dodajecie do leczo? U mnie w standardzie jest cukinia, świeże pomidory bez skórki, cebula, czosnek, pieczona papryka…
Opublikowany przez Bezglutenowa Mama Środa, 1 sierpnia 2018
Od razu życzę smacznego ;)