Gospodyni bezglutenowego pensjonatu Moje Tatry w Białym Dunajcu nieustannie udoskonala warunki pobytu i kuchnię, dlatego potrzebuje Waszych sugestii i porad. Co Wam się podoba, a co byście zmienili? Czego Wam brakuje do pełni szczęścia? Co jest magnesem przyciągającym Was na wakacje lub ferie bez glutenu? Ankieta jest krótka, a jej wypełnienie zajmie zaledwie minutę. W zamian otrzymacie fajny rabat na pobyt w pensjonacie. To co, pomożecie?
Gospodyni pensjonatu Moje Tatry sama ma celiakię i doskonale wie, jaka jest w Polsce sytuacja osoby na diecie bezglutenowej: dyskryminacja żywieniowa na każdym kroku. Dlatego wymarzyła sobie, że stworzy w Moich Tatrach bajeczne miejsce wypoczynku dla dzieci i dorosłych na diecie bezglutenowej. Z jej inicjatywy, we współpracy z Bezglutenową Mamą, od 2019 r. w pensjonacie odbywają się się rodzinne turnusy 100% gluten free. Na wakacje, święta i ferie bez glutenu zjeżdżają tu rodziny z całej Polski, ale również z ościennych krajów. A gospodyni wraz z personelem starają się ich rozpieszczać.
Magnesem jest świetna kuchnia bezglutenowa: wędliny 100% mięsa oraz domowe, pieczywo bezglutenowe własnego wypieku, pierogi, gołąbki, moskole, racuszki, naleśniki, kwaśnica, regionalne produkty, kluski śląskie, barszcz ukraiński, zentyca (maślanka owcza). Goście doceniają również:
Jak wiadomo, goście mają jednak różne oczekiwania i wyobrażenia. Gospodyni pensjonatu jest otwarta, by je spełniać, ale najpierw musi o nich wiedzieć ;) Stąd pomysł na krótką ankietę, która wskaże być może nowe kierunki rozwoju. O wypełnienie ankiety prosimy gości, którzy byli już w Moich Tatrach na wakacjach, świętach lub feriach bez glutenu. Jakie są Wasze uwagi i oczekiwania? Może są to np.:
KOMENTARZE