16/10/2019
16/10/2019
Lubicie żurek bezglutenowy? Zapewniam, że smakuje jeszcze lepiej, niż glutenowy. Będziecie go mogli spróbować w najlepszym wydaniu – z kociołka przygotowanego przez firmę KOWALEWSKI. Żurek bezglutenowy – jaglany lub gryczany – jest idealny na Wielkanoc, ale również jako codzienna zupa na jesień i zimę. Pełen majeranku, jajek i białej kiełbaski stanowi pełnowartościowy obiad.
O zaletach żurku bezglutenowego, zwłaszcza pełnoziarnistego z łuską gryczaną, będziecie mogli porozmawiać z producentem na konferencji o celiakii i Hashimoto w Poznaniu, w sobotę 26 października 2019. Co ważne, będziecie mogli spróbować go w wydaniu konferencyjnym. Ale nie tylko żurkiem firma KOWALEWSKI stoi ;) Na rynku bezglutenowym i BIO zasłynęła m. in. barszczem czerwonym i kilkoma rodzajami buraczków w occie jabłkowym. Wszystkie wyroby marki KOWALEWSKI – KLIK odznaczają się doskonałym składem, nad czym czuwa osobiście właściciel z rodziną. Każda partia bezglutenowych produktów jest badana na obecność glutenu i dopiero po uzyskaniu pozytywnych wyników trafia do sprzedaży.
Zapisz się
KOMENTARZE