Ferie bez glutenu w górskim raju! Rezerwuj do 15 października i skorzystaj z ubiegłorocznych cen.
Pensjonat Moje Tatry to ostoja dla wszystkich tych, którzy szukają wyjątkowego miejsca na ferie bez glutenu 2024. A teraz, dzięki specjalnej promocji, jeśli zarezerwujesz swój pobyt do 15 października, możesz skorzystać z gwarancji ubiegłorocznej ceny!
Chociaż cena za pobyt w Pensjonacie "Moje Tatry" może być wyższa niż w innych miejscach, jakość usług, unikalne udogodnienia, rodzinna atmosfera i specjalistyczne podejście do diety bezglutenowej sprawiają, że warto tu spędzić czas.
Wiedzą o tym stali goście Moich Tatr, na których bezpieczne i bogate jedzenie oraz rodzinna atmosfera działają jak magnes.
Pensjonat, położony u podnóża malowniczych Tatr, oferuje nie tylko zaciszny klimat jak z alpejskiej wioski, z dala od Krupówek i zgiełku Zakopanego, ale także łatwy dostęp do licznych szlaków turystycznych i atrakcji.
Ja kocham góry i spędzam tam każdą wolną chwilę, gdy jestem w Moich Tatrach, ale wokół jest wiele innych możliwości spędzania wolnego czasu. Bo przecież nie każdy musi wspinać się na dwutysięczniki!
A co robić w ferie bez glutenu w Tatrach? W okolicy są termy i liczne trasy narciarskie, zjazdy na oponach, wypożyczalnie rakiet śnieżnych, muzea, ale i bardziej komercyjne atrakcje, jak papugarnia czy wystawa lego.
W samym pensjonacie jest przytulna karczma z bezpłatną kawą i herbatą, z dostępem do gazówki, lodówki i mikrofalówki. W świetlicy są piłkarzyki i stół tenisowy oraz gry planszowe. Bardzo dobrze działa wi-fi.
Gospodyni, która sama choruje na celiakię, w czasie wakacji i ferii bez glutenu organizuje bezglutenowe warsztaty kulinarne. Można poznać sekrety wypieku bułeczek lub lepienia pierogów, pieczenia ciast i rolowania sushi. Warsztaty prowadzi gospodyni albo ktoś z zaproszonych gości, np. Bezglutenowa Mama czy właścicielka cukierni Vaniliowa spod Poznania.
Największym magnesem pensjonatu Moje Tatry jest pyszna kuchnia bezglutenowa, brak wyliczonych porcji i ogromny wybór dań.
Bogaty bufet szwedzki na śniadanie to istna uczta, każdy znajdzie coś dla siebie. Również obiadokolacja jest podawana w formie bufetu, nie ma ty wydzielonych porcji. Zazwyczaj są 2-3 dania do wyboru. Dodatkowo można sobie zamówić z karty pierogi bezglutenowe w różnych smakach.
Kuchnia Moich Tatr słynie z wysokiej jakości dań: wędliny mają 100% mięsa, jest prawdziwe masło, dobre sery, ryby, warzywa, sałatki i najlepsze pieczywo bezglutenowe, w tym wypiekane codziennie bułeczki.
Zimą w Tatrach jest zawsze pięknie, a w górach można znaleźć łatwe i trudne szlaki, jak kto lubi :)
KOMENTARZE