Dawno nie jadłam tak dobrego chleba! Chrzanowy chleb bezglutenowy na Wielkanoc, 100% naturalny i zdrowy. Zawsze się udaje, jest bardzo smaczny i pełen błonnika!
Upiekłam go z naturalnej mieszanki bezglutenowej z rzemieślniczej piekarni Dr Żurek bez glutenu, która jest znana z pieczywa i mąk bogatych w błonnik.
Dlatego ten zdrowy chleb bezglutenowy zachwyci wszystkich, którzy dbają o jedzenie przyjazne dla jelit. Na dodatek jest miękki i zachowuje świeżość przez 3-4 dni.
Oczywiście na blogu mam też inne przepisy bezglutenowe na Wielkanoc - sprawdź poniżej specjalny serwis wielkanocny Bezglutenowej Mamy.
TIP Bezglutenowej Mamy: chrzanowy chleb bezglutenowy można mrozić, najlepiej po ostudzeniu pokroić część bochenka w kromki i zamrozić;
W rzemieślniczej piekarni bezglutenowej Dr Żurek bez glutenu kupisz on line znakomite chleby pełne błonnika, a także babką marmurkową i muffinki.
KOMENTARZE