Do 20 kwietnia trwa promocja na moją bezglutenową książkę kucharską, prawie 400 stron i 145 przepisów, poradnik i wskazówki medyczne!
Teraz w przedsprzedaży kupicie ją o 10 zł taniej, to nowe, drugie wydanie, które lada moment dotrze z drukarni. Nie mogę się już doczekać, bo teraz książka kucharska Bezglutenowej Mamy zyskała kilkadziesiąt nowych zdjęć, jest też kilka nowych przepisów!
Od 21 kwietnia mój poradnik i książka kucharska (dwa w jednym) będzie do kupienia w okładkowej cenie. W ten piątek natomiast rozpoczniemy wysyłkę, by przepisy dotarły do Was jeszcze przed Wielkanocą.
Oczywiście książka "W kuchni Bezglutenowej Mamy" to też świetny pomysł na prezent na Zajączka - docenią go i dzieci i dorośli.
Wspominałam Wam niedawno, że po 3 latach wyczerpał się cały nakład mojej bestsellerowej książki kucharskiej i poradnika "W kuchni Bezglutenowej Mamy". To wielki sukces i jestem szczęśliwa, że tak ciepło przyjęliście książkę, że jest ona w tysiącach domów, w poradniach dietetycznych, w szpitalach, restauracjach, przedszkolach. Tym samym musieliśmy zlecić druk II wydania, nieco je zmieniliśmy (zdjęcia, poprawki edytorskie), dołożyliśmy też 2-3 nowe przepisy.
Książka dotrze do nas z drukarni w czwartek, 21 marca. A już w piątek ruszamy z wysyłką!
Ponieważ cały I nakład wyczerpał się w styczniu i wiele osób czekało na moją bezglutenową książkę kucharską, uruchomiliśmy przedsprzedaż - w promocyjnej cenie. Książkę o 10 zł taniej można kupić do środy 20 marca, potem będzie już sprzedawana w cenie okładkowej.
Kliknij - przedsprzedaż - książka kucharska Bezglutenowej Mamy.
Przygotowania do nowego wydania były bardzo intensywne, najtrudniejsze i najbardziej czasochłonne były sesje zdjęciowe. Tu znakomicie spisał się nasz zaprzyjaźniony fotografik Olek Bortel (na zdjęciu obok), który włożył wiele serca w kompozycję i dobór światła. Dzięki temu do Waszych rąk trafi jeszcze bardziej apetyczna bezglutenowa książka kucharska.
I oto nam chodziło - bo często tę książkę przeglądają dzieci z celiakią i na diecie bezglutenowej i jeśli któreś zdjęcie je zachwyci, poproszą mamę o ugotowanie potrawy. To ogromna zaleta, zwłaszcza u niejadków :)
W nowym wydaniu usunęliśmy też kilka drobnych błędów edytorskich, usunęliśmy też 2-3 mniej atrakcyjne przepisy, w ich miejsce wstawiając kulinarne rarytasy. Czy wyszło dobrze? Sami ocenicie :)
Partnerem generalnym II wydania, podobnie jak I, została polska marka Balviten, lider na rynku pieczywa bezglutenowego.
KOMENTARZE