Bywa, że pieczywo bezglutenowe jest krytykowane za specyficzny smak i konsystencję, ale nie dotyczy to produktów włoskiej marki Schär. kto jest na diecie bezglutenowej, ten już to wie.
Nowe bułki bezglutenowe tej firmy, które właśnie pojawiły się w Polsce, jak dotąd zbierają same pochwały. Niektórzy moi znajomi mówią wręcz, że są nadzwyczajne. Dlatego postanowiłam się im przyjrzeć. Zastanowiło mnie też hasło promocyjne: po prostu bułki. Brzmi tak domowo i ciepło.
Czy nowe bułki bezglutenowe Schär zadomowią się w mojej rodzinie? Już nam się podoba to, że łatwo się kroją i smarują masłem, nie kruszą się i nie łamią, a to połowa sukcesu w przypadku pieczywa bezglutenowego.
A jak Wy oceniamy ich smak?
Przetestowaliśmy już trzy opakowania nowych bułek bezglutenowych Schär i poznaliśmy osobiście ich zalety. Oto one:
Nowe bułki bezglutenowe Schär zostały stworzone specjalnie z myślą o upodobaniach smakowych celiaków z Polski, Słowacji i Czech, tylko tam są dostępne.
Z okazji wprowadzenia nowych bułek bezglutenowych, producent zaprasza do udziału w konkursie z atrakcyjną nagrodą!
Wystarczy do 2 listopada zrobić zdjęcie z nowymi bułkami i udostępnić je na swoim profilu instagramowym (opakowanie nie musi być widoczne). Trzeba podać hasztag POPROSTUBUŁKI i oznaczyć instagramowy profil @schar_polska. Wyniki będą 3 listopada! Do wygrania jest bezglutenowy weekend dla dwóch osób!
{współpraca reklamowa]
KOMENTARZE