04/11/2020
04/11/2020
NOWOŚĆ: bezglutenowe bułki do hamburgerów marki Incola zyskały nowy skład, czyli … zniknął z nich konserwant, a pojawiło się złote siemię lniane zamiast płatków jaglanych. Moje dzieci od razu zauważyły różnicę, orzekły, że teraz te bułeczki cudownie pachną. Twierdzą też, że są bardziej puszyste, choć moim zdaniem to niemożliwe, bo bułki Incoli od zawsze są lekkie, świetnie wyrośnięte i porowate. No, ale z dziećmi nie dyskutuję. Najważniejsze, że z jeszcze większym apetytem zjadają domowe hamburgery bez glutenu, z cielęciną i warzywami – KLIK – bo taki przepis stworzyłam niedawno.
Niedawno na moim profilu na fejsbuku ktoś pokazał w komentarzu fotkę bezglutenowych bułek hamburgerowych Incoli sprzed liftingu. Owszem, można je jeszcze spotkać w niektórych sklepach, ale tylko tam, gdzie zrobiono duże zapasy. Generalnie w sklepach stacjonarnych i internetowych dominują już bułki z nowa recepturą. Można je kupić w Kuchniach Świata, w sklepach firmowych Incoli w Krakowie KLIK, w stacjonarnych i internetowych sklepikach ze zdrową żywnością.
Zapisz się
KOMENTARZE