Blog

4

Kotlety z soczewicy i amarantusa

21/02/2016

Kotlety z soczewicy i amarantusa

21/02/2016

Drukuj
UDOSTĘPNIJ

 

amarantusSkładniki:

 

kotlety soczewicowe Bodzia (4)Wykonanie wg Joanny z Poznania:

 

Ten przepis zdobył pierwsze miejsce w konkursie Bezglutenowej Mamy „Amarello ze smakiem”.

kotlety soczewicowe Bodzia (5)Uwagi Joanny:

Kotlety można śmiało serwować z ziemniakami, kaszą i ulubioną surówką, ja zrobiłam wegeburgery w bezglutenowej.

 

kotlety soczewicowe Bodzia (2)Uwagi Bezglutenowej Mamy:

I właśnie te kotlety, mięsno-wegetariańskie ;) wzbudziły taki zachwyt u moich dzieci.

 

KOMENTARZE (4)

Wege 21/03/2019 08:36
Jak można pisać takie rzeczy: kotlety mięsno-wegetariańskie? Przecież jedno zaprzecza drugiemu. Może miało być mięsno-prozdrowotne? To zdecydowanie pasuje :)
Bezglutenowa Mama 21/03/2019 09:32
Faktycznie brzmi nowatorsko :)
Paulina 09/05/2016 14:46
Zrobiłam kotlety w wersji mięsnej ze zmielonym indykiem. Wyszły super! Bardzo mi smakują! Dla lepszego zlepienia masy dodałam 2 jajka i nie miałam żadnych problemów przy smażeniu. Cieszę się, że znalazłam ten przepis, dla mnie jest to nowa, lepsza wersja kotletów mielonych :-)
admin 09/05/2016 22:45
Tak, to jest inna wersja, wzbogacona :) Ciesze się, że wszystko wyszło :)
Co nowego?

Instagram

Bądź na bieżąco

Newsletter

Zapisz się