Blog

Halloween gluten-free przetestuj przepisy od Bezglutenowej Mamy

28/10/2019

Halloween gluten-free przetestuj przepisy od Bezglutenowej Mamy

28/10/2019

Drukuj
UDOSTĘPNIJ

Bezglutenowe przysmaki na Halloween można już gdzieniegdzie kupić (żelki, cukierki), ale najlepiej przygotować je we własnym domu. Powykręcane szpony wiedźmy, grobowe ciasteczka czy dyniowe muffinki szczerzące zęby, urozmaicą dziecięce przyjęcie, ale można też nimi poczęstować gości przychodzących po cukierki. Bezglutenowe Halloween w moim wydaniu zostały bowiem tak opracowane, by smakowały wszystkim: osobom z celiakią, ale i glutenożercom. Mnie nie kręci Halloween (może to kwestia wieku), ale nie zabraniam wygłupów Zosi i Antkowi. Jak co roku przygotuję im bezglutenowe szpony wiedźmy – ZOBACZ FILMIK, ale zapraszam również na inne przepisy na bezglutenowe Halloween. Większość z nich najlepiej przygotować z dziećmi.

KOMENTARZE

Co nowego?

Instagram

Bądź na bieżąco

Newsletter

Zapisz się