Blog

Długo czekałam na tę kiełbasę….

03/05/2016

Długo czekałam na tę kiełbasę….

03/05/2016

Drukuj
UDOSTĘPNIJ

balcerzak malyOd dawna zastanawiałam się, jak smakuje polska surowa długodojrzewająca z firmy Balcerzak i spółka.

Niedawno produkt otrzymał licencję międzynarodowego Przekreślonego Kłosa, jest więc w pełni bezpieczny dla osób z celiakią i na diecie bezglutenowej. I wreszcie możemy go spróbować. Co ważne, ta kiełbasa ma bardzo dobry skład.

 

bALCERZAK (1)Wybierając bezglutenowe wędliny staram się kierować przede wszystkim ich potwierdzoną bezglutenowością oraz składem.  I polska surowa długodojrzewająca od Balcerzaka spełnia oba wymogi. Od niedawna ma międzynarodową licencję Polskiego Stowarzyszenia Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej. Wreszcie mogę sięgnąć po nią bez obaw o zatrucie glutenem. Przekonuje mnie również etykieta. Od paru dni ta kiełbasa jest już dostępna w sieci Netto. Za kilka dni, gdy znów zacznę jeść wędliny (odstawiłam je na 2 tygodnie), sięgnę po nią z dużą przyjemnością. Już nie mogę się doczekać poznania tego smaku.

 

(*) PS  Wpis nie jest reklamą produktu. Opisuję jedynie produkty, które sama wypatrzę w sklepach.

KOMENTARZE

Co nowego?

Instagram

Bądź na bieżąco

Newsletter

Zapisz się