Miłośników przepisów bezglutenowych Weroniki Madejskiej ucieszy wiadomość, że niedawno ukazało się rozszerzone wydanie jej pierwszej książki „Bez glutenu, bez wyrzeczeń” – TUTAJ MOJA RECENZJA. Gorąco polecam, tę książkę trzeba mieć w bezglutenowej kuchni! Autorka bloga natchniona.pl publikuje w książce nowe przepisy bezglutenowe, zamieszcza również fantastyczne zdjęcia potraw i etapów ich przygotowania. 

Dwadzieścia nowych przepisów bezglutenowych

Pierwsze wydanie książki z przepisami bezglutenowymi „Bez glutenu, bez wyrzeczeń” ukazało się w 2015 r. Zachwyciło mnie i wiele osób na diecie bezglutenowej. Z zachwytem testowałam przepisy Weroniki, swoje wrażenia opisałam w recenzji – TUTAJ. Książka mnie tak oczarowała, że na różne eventy kupowałam ją jako nagrody dla uczestników.

Podczas targów Gluten Free Expo 2018 dostałam od Weroniki prezent: rozszerzone  wydanie jej pierwszej książki (przy okazji – w 2017 r. ukazała się druga książka Weroniki: Słodkie sekrety, czyli bezglutenowe, roślinne historie pisane lukrem). Drugie wydanie „Bez glutenu, bez wyrzeczeń” zachwyca kolorami, zdjęciami, poradami. Zawiera 20 nowych przepisów bezglutenowych i wegetariańskich. Mam nadzieję, że w wakacje uda mi się choć część wypróbować!

Drukuj
Podziel się tym wpisem ze znajomymi!
    2018-07-29T10:50:38+00:0029 lipca 2018|

    Zostaw komentarz



    Specjalistyczne kolonie z Bezglutenową Mamą 2019