Nie wiesz, jak smakuje pierwszy w Polsce mleczny rogal bezglutenowy z makiem? Chcesz poznać nowy chleb bezglutenowy PRZEPYSZNY DLA DZIECI z piekarni Dr Żurek bez glutenu?  Tam, gdzie jadę na wakacje, zabieram zawsze trochę smakołyków na wspólny stół bezglutenowy – tak będzie też od jutra w pensjonacie Moje Tatry, tak było na moich koloniach z dietą bezglutenową 2020 KLIK .  Wpadnij w sierpniu do pensjonatu  Moje Tatry w Białym Dunajcu, poznaj nowości bezglutenowe i wspomóż polską turystykę. Ruszam tam 3 sierpnia na wakacje i podzielę się z kuchnią wieloma produktami i nowościami bezglutenowymi. To dobra okazja, by dobrze wypocząć i skosztować nowinek. 

Z jakich produktów korzysta Bezglutenowa Mama na wakacjach? 

W swojej kuchni, na koloniach z dietą bezglutenową oraz na wakacjach korzystam z wyrobów sprawdzonych producentów (wykaz – na grafice u góry). Ważna jest dla mnie bezglutenowość, skład, cena, pochodzenie surowców, jakość, ekologia (opakowania, sposób wysyłki). Nie ma dla mnie żadnego znaczenia, czy dany produkt jest oznaczony „certyfikowanym” – czyli płatnym przekreślonym kłosem jednego ze stowarzyszeń KLIK. Sama zawsze sprawdzam producenta, oznaczenia na etykiecie, proszę o wyniki badań na zawartość glutenu. Wszystkim, co sprawdzę, dzielę się na moich specjalistycznych koloniach bezglutenowych, ale również na wakacjach – w zaprzyjaźnionym pensjonacie Moje Tatry w Białym Dunajcu. 

Drukuj
Podziel się tym wpisem ze znajomymi!