Blog

Przepisy z warsztatów „Bezglutenowa Wielkanoc”

28/03/2017

Przepisy z warsztatów „Bezglutenowa Wielkanoc”

28/03/2017

Drukuj
UDOSTĘPNIJ

Na warsztatach „Bezglutenowa Wielkanoc” w Lesznie uczestnicy poznali najważniejsze potrawy wielkanocne, które łatwo można przygotować w wersji bezglutenowej. Oto siedem przepisów, które warto poznać przed bezglutenową Wielkanocą. Zachęcam, abyście na tej bazie przygotowali tradycyjne, smaczne, kolorowe, zdrowe i bezglutenowe potrawy na świąteczny stół.

Potrawy na bezglutenową Wielkanoc

Na warsztatach przygotowaliśmy:

(*) Babeczki powstały na bazie przepisu na piernik wegański autorstwa Katarzyny Jankowskiej, autorki bloga i książek Mama Alergika Gotuje. Na warsztatach książka była nagrodą w jednym z konkursów.

Relację z warsztatów „Bezglutenowa Wielkanoc” i galerię zdjęć znajdziesz KLIKNIJ TUTAJ

Film z warsztatów Bezglutenowa Wielkanoc w Lesznie znajdziesz  KLIKNIJ TUTAJ

KOMENTARZE

Co nowego?

Instagram

Bądź na bieżąco

Newsletter

Zapisz się