Blog

Ekspresowe ciasteczka z mąki kukurydzianej, oleju i wody

19/04/2014

Ekspresowe ciasteczka z mąki kukurydzianej, oleju i wody

19/04/2014

Drukuj
UDOSTĘPNIJ

ciastka swiateczne BogdanTo już ostatni  z obiecanych, wielkanocnych, bezglutenowych przepisów: ekspresowe, proste i tanie ciasteczka z mąki kukurydzianej. Pewnie żaden bezglutenowy rodzic nie zdąży  ich przygotować przed świętami. Ale o to właśnie chodzi :).

Bo to propozycja na wspólne, kulinarne zajęcia w czasie nudnego, świątecznego popołudnia :). Gdy część rodziny będzie odsypiać po sutym obiedzie, mama, babcia lub ciocia może zakasać rękawy i wspólnie z bezglutenowym dzieckiem wyciąć foremkami lub nożem kukurydziane ciasteczka bezglutenowe.

Zerknijcie na ten ekspresowy przepis w mojej książce kucharskiej "W kuchni Bezglutenowej Mamy". To przepis na trudne czasy, gdyż ciasteczka powstają z tanich składników. 

Książkę, a w niej 143 przepisy na blisko 400 stronach, znajdziecie pod tym, adresem: sklep.bezglutenowamama.pl


KOMENTARZE

Co nowego?

Instagram

Bądź na bieżąco

Newsletter

Zapisz się