19/04/2014
19/04/2014
To już ostatni z obiecanych, wielkanocnych, bezglutenowych przepisów: ekspresowe, proste i tanie ciasteczka z mąki kukurydzianej. Pewnie żaden bezglutenowy rodzic nie zdąży ich przygotować przed świętami. Ale o to właśnie chodzi :).
Bo to propozycja na wspólne, kulinarne zajęcia w czasie nudnego, świątecznego popołudnia :). Gdy część rodziny będzie odsypiać po sutym obiedzie, mama, babcia lub ciocia może zakasać rękawy i wspólnie z bezglutenowym dzieckiem wyciąć foremkami lub nożem kukurydziane ciasteczka bezglutenowe.
Zerknijcie na ten ekspresowy przepis w mojej książce kucharskiej "W kuchni Bezglutenowej Mamy". To przepis na trudne czasy, gdyż ciasteczka powstają z tanich składników.
Książkę, a w niej 143 przepisy na blisko 400 stronach, znajdziecie pod tym, adresem: sklep.bezglutenowamama.pl
Zapisz się
KOMENTARZE